Home page


Wat kunnen wij voor u betekenen?

Vele jaren onderzoek heeft aangetoond waar mensen naar op zoek zijn. In de top 3 staan steevast gezondheid, financiële zekerheid en vriendschap. Maar als je dit wilt samenvatten in één woord, krijg je vaak:

 

Geluk

 

En als er iets hoog scoort op de vraag: ‘Wat wens je voor je naasten?’ is het wel: “ik hoop dat ze gelukkig worden.” Wederom:

 

Geluk

 

Het ultieme doel blijkbaar. Maar wat is geluk? Het is voor iedereen anders. Wat we echter wel kunnen concluderen: het is een gevolg. Van wat? Het lijkt een gevolg van persoonlijke groei en het leveren van een bijdrage. Aristoteles (350 v.Chr.) noemde het ‘streven naar perfectie’ en ‘goed doen’.

Een goede manier om persoonlijke groei na te streven is het stellen van persoonlijke of zakelijke doelen.

Wat is de bedoeling van doelen? Dat je iets behaalt wat nu nog buiten je bereik ligt. Dat het lukt. Het is gelukt!

Maar waarom worden niet alle doelen bereikt? Dat kan diverse oorzaken hebben. Eén ervan is de angst om te falen. Daarom is het zo dat veel mensen het geven van een presentatie als eng ervaren. Een andere oorzaak is gemakzucht, uitstelgedrag. ‘Ik begin er morgen aan.’ Morgen is daardoor altijd de drukste dag van de week.

 

Hoe kunnen wij hierbij helpen?

 

Onze trainingen, masterclasses en workshops kunnen hierbij helpen. Hierin bespreken we de nummer 1 angst wereldwijd. En dat je hier in oorsprong niets aan kunt doen.

Op een luchtige manier begeleiden we echter de ontdekkingstocht die leidt naar verbetering. Nieuwe paden leiden naar nieuwe resultaten. En dat voelt heel goed, getuige de uitspraken van deelnemers:

 

“Leerzaam en erg leuk.”

“Ik dacht altijd dat ik de enige was maar iedereen hier herkende dit. Erg fijn!”

“Uitdagend maar ontspannen.”

“Spelenderwijs kennis overdragen en het daarna gaan doen is een ideale combinatie.”

 

Wij houden een spiegel voor en laten deelnemers anders naar hun werk, hun naasten en collega’s kijken. Tevens doen we suggesties voor persoonlijke oplossingen. En zo wordt vandaag de beste dag van de week.

 

Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes.