Anbos Regiobijeenkomst


Anbos-In de regio bijeenkomst

Maandagavond de eerste presentatie bij de regiobijeenkomst van Anbos mogen doen. Het was heel gezellig!

Het onderwerp was verkopen maar dat was het toch ook weer niet. Ik heb mijn hele leven in de verkoop gezeten en ben erachter gekomen dat verkopen een gevolg is. Waarvan? Dat bespreken we tijdens de “Anbos in de regio”-bijeenkomsten, waarvan er nog vier volgen. Je kunt je nog opgeven!

De reacties waren positief maar er was wel nog iets waar een aantal dames een vraag over hadden na afloop. Op de stoelen lag nl. een reactieformulier waar je kon aanvinken of je je wilde opgeven voor de recent ingelaste datum van de training ‘opsmeren of aansmeren’ op 20 mei (8 april is vol). Dat was wel duidelijk.

Maar je kon ook aangeven of je behoefte hebt aan een gratis verkoopscan.

Wil jij ook een gratis verkoopscan van je bedrijf?
klik hier om je aan te melden!

Deze kost normaal wel geld maar in overleg met Anbos bieden we deze gratis aan. Ik kom dan vrijblijvend langs en neem een aantal vragen met je door. Vragen die betrekking hebben op je persoonlijkheid in relatie tot verkoop. Hierdoor weet je precies wat jij (en/of je collega) doet in een verkoopsituatie en wat je eventueel kunt doen om dat te verbeteren.

Ik hoop het hiermee wat duidelijker te hebben gemaakt. De dames die zich al hebben opgegeven ga ik binnenkort al contacten. Mocht jij je alsnog willen opgeven, laat me dat weten, dan zet ik je ook op de bezoeklijst.

Aan alle dames die nog komen: ik kijk uit naar jullie komst!

 

Geef een reactie