Teambuilding


Mensen werken voor hun salaris. Dat staat buiten discussie. Waarom is plezier daarbij belangrijk? Omdat werken met plezier niet alleen de productiviteit verhoogt maar ook de kwaliteit, zo blijkt uit onderzoeken. Betere prestaties leiden tot tevreden klanten en tevreden klanten leiden tot meer omzet. Daarbij zijn gemotiveerde medewerkers meestal leukere collega’s die een positieve bijdrage leveren aan de werksfeer. Uit de statistieken blijkt tevens dat zij minder vaak moe zijn en minder vaak ziek.

 

Hoe meet je plezier in je werk? Dat is uitgezocht door de CNV Dienstenbond. Alhier het ‘verrassende’ resultaat.

  1. Balans en zelfvertrouwen
  2. Bevestiging en waardering
  3. Transparantie
  4. Kansen en uitdagingen
  5. Inspirerende werkomgeving
  6. Vieringmomenten
  7. Mate van zelfstandigheid
  8. Salaris (hier op de laatste plaats!)

 

Hoe kun je plezier op een hoger niveau krijgen? Door samen te werken en elkaar te helpen. Door van elkaar te leren en te complimenteren. Dat is een team. En dat gevoel kunnen we samen verhogen.

 

Veel van dit alles hebben we in één dag weten te stoppen. En die ziet er als volgt uit:

 

’s Morgens: een workshop van de cursus Blikopener: een andere kijk op zaken. Een ontdekkingstocht om nieuwe paden te ontdekken. Prikkelend en uitdagend in een ontspannen ambiance. Op weg naar meer succes, geluk en plezier. Kortom: een ochtend vol motivatie en inspiratie.

 

’s Middags: een zelfgekozen groepsactiviteit: een begeleide fietstocht, een schermworkshop, een muziekopname maken. Of liever wie is de mol?  spelen, koken of een puzzeltocht in een sloep? U bepaalt wat het meest leerzaam is. En het meeste plezier oplevert.

 

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit meer te werken

 

Wat? Teambuilding

Voor wie? Medewerkers bedrijf of afdeling

Waarom? Plezier en productiviteit verhogen

Waar en wanneer? Op een door u gewenste locatie en tijdstippen

Hoeveel dagen? 1

Hoeveel deelnemers? 10