Ervaringen


Enkele uitspraken opgetekend in de loop der jaren. Uiteraard zijn dit een paar positieve. Echt negatieve konden we namelijk niet vinden…

 

“Gedachtengoed Opleidingen heeft in korte tijd een zeer goede reputatie opgebouwd binnen Esprit. Ik hoor alleen maar positieve verhalen. Dat is alleszeggend. Mijn complimenten en ga zo door!”

Peter Kruip

 

“De omzet is significant gestegen na de training. Of dit 100% door de training komt, weet ik uiteraard niet maar het heeft er zeer zeker toe bijgedragen.”

Marianne van Luijt

 

“Ik heb nog nooit iederéén positief gehoord over een managementtraining. Dit is echt de eerste keer.”

Michelle Kanters

 

“De vele avonden van training in de filialen van Esprit en Blue Company zijn door de  cursisten en managers als zeer leerzaam en positief ervaren. Hartelijk bedankt voor de  individuele aandacht die sommige van de cursisten hebben mogen ontvangen en voor de bijdrage die jullie hebben geleverd aan het bereiken van ons doel als verkoopteams. Graag tot een volgende keer!”

Robert-Jan Visser

 

“Bij mijn collega’s heb ik een heel positieve geluiden waargenomen. Iedereen was zeer aandachtig tijdens de training. Mijn complimenten.”

Pedro Bourguignon

 

“Vond het erg leuk gisteren, intensief. Ik heb het gevoel dat ik uit mijn systeem geschud word. Erg leerzaam.”

Barbara Bontje

 

“Door de training zijn de medewerkers en de directie weer ‘on speaking terms’. Dit hadden we alleen nooit voor elkaar gekregen. Bedankt voor de begeleiding.”

Jan Bos

 

 

Wij zeggen: “U bedankt!”