Blikopener


Een andere kijk op zaken

Cursussen hebben alleen zin als eerst de onderliggende uitdaging wordt aangepakt. Welke uitdaging?

 

Zelfvertrouwen. Of een gebrek daaraan. Dit wordt zelden besproken op het werk. Iedereen lijkt heel zeker van zijn zaak. Maar onderzoek toont aan dat veel beslissingen worden genomen (of juist niet) op basis van twijfel en angst. En zo worden besproken doelen niet gehaald.

 

Veel werkgever geven aan dat effectiviteit en efficiency kunnen worden belemmerd door halsstarrigheid van medewerkers en management. Ook cynisme, weerstand bij veranderingen, terugtrekgedrag en intimidatie zijn uitingen van onzekerheid.

 

De angst voor afwijzing bijvoorbeeld. Om maar niet afgewezen te worden pakken medewerkers niet door. Dat kost veel tijd, geld en energie.

 

Daarnaast is recent vast komen te staan dat in Nederland 500.000 mensen worden gepest op hun werk. Zeven miljoen anderen hebben de kans hier iets aan te doen. Maar zelfs managers kijken vaak de andere kant op. Waarom, denkt u?

 

Wist u dat wanneer zelfvertrouwen verhoogd wordt, het ziekteverzuim omlaag gaat?

 

Het draait allemaal om mensen. Daarmee staat of valt een bedrijf. Bedrijven zorgen voor het kapitaal en de structuur. Maar het zijn de medewerkers die ervoor zorgen dat dingen worden gerealiseerd!

 

Hoe houdt u ze bij u èn gemotiveerd?

Door ze blij, gezond en zelfverzekerd te houden. Dan loopt het ziekteverzuim en personeelsverloop terug alsmede klachten van klanten. Creativiteit, productie en omzet nemen gelijktijdig toe.

 

In deze training/workshop delen we inzichten, herkenbare situaties, verhalen en tips. Een ontdekkingstocht om nieuwe paden te ontdekken. Prikkelend en uitdagend in een ontspannen ambiance. Op weg naar meer succes, geluk en plezier.

 

Zelfvertrouwen is twee derde van het succes

 

Wat? Blikopener: een andere kijk op zaken

Voor wie? Medewerkers die hun verborgen potentieel willen ontdekken en hun waarde willen verhogen

Waarom? Om verder te komen

Waar en wanneer? Op een door u gewenste locatie en tijdstippen

Hoeveel dagen? 4

Hoeveel deelnemers? 8