Individuele Coaching


Veel managers en directieleden geven aan dat ze soms een klankbord missen. Ze willen graag sparren met een gelijkwaardige partner. Meetings lenen zich er niet voor en behandelen vaak algemene onderwerpen. Waar moeten ze heen met hun vragen en onzekerheden? It’s lonely at the top.

Voor een medewerker is een training soms niet het platvorm om zich volledig te uiten. Er zit iets dwars maar hij/zij wil dat onafhankelijk bespreken. Niet in ellenlange sessies en officieel maar met iemand die goed kan luisteren, begrip toont en door hem/haar te bevragen op andere gedachten zet.

 

In alle gevallen is onze benadering als volgt:

  • Gelijkwaardigheid tussen vrager en coach
  • Toekomstgericht
  • Kortdurend en effectief

 

We weten het niet beter en hebben niet alle antwoorden maar we gaan er wel naar op zoek. Samen met jou. Soms zijn dingen voor jou vanzelfsprekend. Maar voor anderen minder. En dat kan botsen. Soms knaagt er iets bij jou. En snappen anderen dat niet. Door dit te bevragen, veranderen dingen. Eerst bij jou. Vervolgens in je omgeving.

 

Aan het verleden valt niets meer te veranderen. Hoelang je er ook over nadenkt. En wanneer je er nog langer over nadenkt, zul je er nog meer van aantrekken. Alles wat je energie geeft, groeit namelijk. Maar het verleden is niet gelijk aan de toekomst. Dus kijken we naar die toekomst. Wat wil je wel.

 

Zo spoedig mogelijk weer optimaal aan het proces deelnemen. Daarmee zit je het snelst weer lekker in je vel. Dat is het doel.

 

De coaching is zeer effectief op het gebied van zelfvertrouwen, interactiviteit, communicatie en gezondheid.

 

Als je iets goeds ziet, geef dan een compliment. Als je iets fouts ziet, bied dan je hulp aan.

 

Wat? Individuele Coaching

Voor wie? Een ieder die onder vier ogen onafhankelijk van gedachten wil wisselen

Waarom?  Klankbord, sparringspartner

Waar en wanneer? Op een door u gewenste locatie en tijdstippen

Hoeveel dagen? 1 – 5 dagdelen

Hoeveel deelnemers? 1